Kérdése van? Hívjon minket! +36/1 280-3044

Zajvédő illesztékek

4termék 14

A tisztítószál segítségével eltávolíthatjuk a lerakódott szennyeződéseket fül mögötti hallókészülékünk fülillesztékének csövéből illetve hallójárati készülékünk szellőző nyílásából, melynek elzáródása befolyásolja a hallás minőségét és a hallókészülék megfelelő működését.

250 Ft
Az ER akusztikai hallásvédő rendszer úgy gátolja a káros szintű hangzást, hogy közben a hangminőség változatlan marad, tehát viselője a természetes hanghűség élményét éli át.
Nem csak zenészeknek ajánljuk, hanem azoknak is, akik hallásvesztés nélkül szeretnék élvezni a koncerteket, fesztiválokat, mozi előadásokat, vagy a szórakozóhelyek nyújtotta zenei élményeket.
29 870 Ft
Nincs raktáron

A motorozás szerelmeseinek!

A zajterhelés koncentrációs zavart okoz, mely fokozza a balesetveszély lehetőségét.

A szélzaj elnyomja a forgalom zajait is, melynek hatására később érzékelhetőek a megkülönböztetett jelzéssel rendelkező járművek hangjai.pl.: mentő, tűzoltóság, rendőrség.

A zajvédő a környezeti zajokból minimális hangokat enged be, így a motoros frissebben fülzúgás és sípolás nélkül ér célba, valamint csökkenti a vegetatív idegrendszer fáradását.
Egyéni lenyomat alapján készül, így tökéletesen illeszkedik viselője hallójáratába, fogantyúja is szilikon, így a bukósisak alatt is kényelmes viselet.

A megrendelés nem minősül vásárlásnak. A termék csak személyesen üzleteinkben vehető át. A megrendelést követően az átvételi hely kiválasztása után üzletünk a megadott elérhetőségeken felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából.

Az ár tartalmazza a gyártáshoz szükséges lenyomatvételt, egy darab rugalmas szilikon, antiallergén fülillesztéket.

10 880 Ft