Kérdése van? Hívjon minket! +36/1 280-3044

Összes termék

57termék

Egyes fülmögötti és hallójárati hallókészülékek üzemeltetéséhez szükséges elem.

130 Ft
Egységár: 130 Ft/db

Egyes fülmögötti és hallójárati hallókészülékek üzemeltetéséhez szükséges elem.

130 Ft
Egységár: 130 Ft/db

Egyes fülmögötti és hallójárati hallókészülékek üzemeltetéséhez szükséges elem.

130 Ft
Egységár: 130 Ft/db

A fülzúgás frekvenciájának megfelelően összeállított hangokkal enyhíti a tinnitus érzését, megkönnyítve az ellazulást, kikapcsolódást.
A fülzúgás frekvenciájának meghatározásához kérjük, előzetesen végezze el fülzúgás tesztünket:
Teszt
Mielőtt a kosarába teszi, válassza ki a tesz alapján megállapított frekvenciatartományú CD-t.

11 995 Ft

A fülzúgás frekvenciájának megfelelően összeállított hangokkal enyhíti a tinnitus érzését, megkönnyítve az elalvást.
A fülzúgás frekvenciájának meghatározásához kérjük, előzetesen végezze el fülzúgás tesztünket:
Teszt
Mielőtt a kosarába teszi, válassza ki a tesz alapján megállapított frekvenciatartományú CD-t.

11 995 Ft
Nedves tisztítókendő, kényelmes és praktikus a használata, mindig legyen Önnél egy csomag belőle.
30 db-os kiszerelés.
2 140 Ft

A Bernafon OtoClip hallókészülék rögzítővel megelőzheti, hogy gyermeke elveszítse hallókészülékét, miközben játszik, vagy leesve megsérüljön a hallókészülék. A Youngstar Készlet tagja, de önállóan is megvásárolható.

 

Használata:

 • Csíptesse a csíptetőt a gyermek ruhájának nyakkivágására hátul.
 • Húzza a gumigyűrűket a hallókészülékekre.
 • Ellenőrizze, hogy a gumigyűrűk nem takarják-e el a mikrofonnyílást.

 

7 650 Ft

A Bernafon Pediatric készlet a nagyothalló gyermek, szülei és pedagógusai számára tartalmaz hasznos eszközöket a hallókészülék mindennapos használatához, és karbantartásához. 

Tartalma:

 • Elemmérő
 • Szárítókészlet
 • Tisztítókészlet
 • Pumpa
 • Sztetoclip
 • Otoclip
 • Oroszlán bábjáték
 • Táska

Elemmérő:

Nyomja az elemet a képen látható módon az elemmérőhöz. Amennyiben az elem kimerült, tegyen új elemet a hallókészülékbe.

Sztetoklip:

FONTOS! Járjon el körültekintően az olyan hallókészülékekkel, melyeknek a maximális kimeneti teljesítménye eléri a 132 dB SPL-t.

A sztetoklip szilikon csöve az Ön hallása épségének megőrzése érdekében fém csillapító szűrőket tartalmaz. NE távolítsa el ezeket a csillapító szűrőket. Így ellenőrizze a hallókészülék hangját Tegye a sztetoklipet a fülébe, majd helyezze a cső végén levő harangot az egyéni fülilleszték vagy egyéni lenyomat alapján készült fülbe helyezhető hallókészülék hangkimeneti nyílására. Állítsa a készüléket mikrofon programra (az egyes hallókészülékekhez tartozó használati utasítás alapján). Miközben halkan beszél a készülékbe, fokozatosan emelje a hangerőt.

Szárítókészlet:

A nedvesség behatolhat a hallókészülékbe, és ronthatja annak teljesítményét. Ennek elkerülése érdekében rendszeresen használjon szárító készletet. Csomagolja ki a szárító kapszulát, majd helyezze a tégelybe. Helyezze a hallókészüléket kinyitott elemtartóval a tégelybe, a kapszula mellé. Zárja le szorosan a tégelyt, és hagyja így egész éjszakára. A kapszulát mindaddig újra fel lehet használni, amíg aranysárgáról fehér színűre nem változik. A kapszula használati idejét megnöveli, ha mindig a tégelybe zárva tartják azt.

Pumpa:

A hallókészüléket rendszeresen el kell törölgetni puha, száraz kendővel, de soha nem szabad, hogy nedvesség kerüljön bele. A fülmögötti hallókészülékekhez tartozó illesztékeket is rendszeresen tisztítani kell. Az illesztékek könnyedén eltávolíthatók a készülékről, gyengéd, csavaró-húzó mozdulattal ott, ahol az illeszték csöve a hallókészülék könyökhöz csatlakozik. Tisztítsa meg a fülillesztéket enyhén mosószeres, meleg vízzel. Rázza ki belőle a benne maradt vizet, törölje meg kívülről egy kendővel, majd a csőben maradt vízcseppeket fújja ki a pumpa segítségével. Győződjön meg róla, hogy az illeszték teljesen száraz, mielőtt újra a hallókészülékhez csatlakoztatja azt.

Otoclip:

Miközben gyermeke játszik, az otoklip megakadályozza a hallókészülék elvesztését vagy leesését, és ezzel a károsodását is. Csíptesse az otoklipet a gyermek ruhájához, majd húzza a hallókészülékekre a gumigyűrűket, vigyázva, hogy ne fedje le velük a mikrofonnyílásokat.

19 430 Ft