Kérdése van? Hívjon minket! +36/1 280-3044

Fülzúgás kezelésére

Fülzúgás kezelésére A termék a svájci gyártó besorolása szerint orvostechnikai eszköz. A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának 2017. 11. 08-i levelében ismertetett OGYÉI állásfoglalás szerint egyben gyógyászati segédeszköz is, így a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát. A svájci DisMark cég évekig dolgozott az olyan különböző belsőfül rendellenességek kutatásán, mint a fülzúgásnak tulajdonítható átmeneti nagyothallás illetve siketség, a füldugultság érzés, a szédülés (morbus Méniére, szédülés/tériszony), a hirtelen fellépő halláscsökkenés, valamint a halláskárosodás. A kutatások eredményeként kifejlesztettek egy olyan egyedülálló, integrált eljárást, amely lehetővé teszi az érintettek számára, hogy a kezelést saját maguk végezzék kényelmesen és gazdaságosan. A kezelés rendszeresen elvégezhető otthon vagy akár utazás közben, s így óriási a sikere. Több mint 40.000 fülzúgásos személyt kezeltek azóta sikeresen.

3termék 13

A fülzúgás frekvenciájának megfelelően összeállított hangokkal enyhíti a tinnitus érzését, megkönnyítve az ellazulást, kikapcsolódást.
A fülzúgás frekvenciájának meghatározásához kérjük, előzetesen végezze el fülzúgás tesztünket:
Teszt
Mielőtt a kosarába teszi, válassza ki a tesz alapján megállapított frekvenciatartományú CD-t.

11 995 Ft

A fülzúgás frekvenciájának megfelelően összeállított hangokkal enyhíti a tinnitus érzését, megkönnyítve az elalvást.
A fülzúgás frekvenciájának meghatározásához kérjük, előzetesen végezze el fülzúgás tesztünket:
Teszt
Mielőtt a kosarába teszi, válassza ki a tesz alapján megállapított frekvenciatartományú CD-t.

11 995 Ft

A kezelés teljesen biztonságos és fájdalommentes. A lézernyaláb még a mélyebb bőr alatti rétegekben is áthatol, és gyógyító bio-stimulációként működik közvetlenül a kötőszövet anyagcseréjén. Ez a hallósejtek gyors regenerálódásához, az immunrendszer stimulálásához, a sejtosztódás felgyorsulásához és a specifikus védekező molekulák aktiválásához vezet. Több mint 50 000 érintett személyt már kezeltek ezzel a rendszerrel.

Alkalmas olyan tünetekre, mint:

• Akut és krónikus fülzúgás 3 év óta

• A fülzúgás részleges süketsége

• Morbus Ménière (szédülés)

• Akut halláskárosodás és torzulás

• Középfül-gyulladás következményei

• Keringési probléma a belső fülben

A termék bérleti konstrukcióban is megvásárolható, a részletekért hívja a központi számunkat: +36 1 280 3044

A kezelések nem helyettesítik az esetlegesen szükséges orvosi kezeléseket, illetve műtéteket, kizárólag kiegészítik azok hatását és elősegítik a gyógyulást! A lézerfénnyel nem szabad közvetlenül a szembe világítani, az eszközt gyerekektől elzárva kell tartani. Az eszközök teljesen biztonságok, használatuk nem igényel külön szakmai előképzettséget. A kezeléseket általában napi rendszerességgel kell végezni.

226 000 Ft