Kérdése van? Hívjon minket! +36/1 280-3044

YoungStar készlet

Videó

A Bernafon YoungStar készlet a nagyothalló gyermek, szülei és pedagógusai számára tartalmaz hasznos eszközöket a hallókészülék mindennapos használatához, és karbantartásához. 

Tartalma:

  • Elemmérő
  • Sztetoklip
  • Szárítókészlet
  • Pumpa
  • li>Otoklip
  • Hallókészülék tok
  • Mesekönyv
  • Játékkutya
  • Matricák
  • Táska

Elemmérő:

Nyomja az elemet a képen látható módon az elemmérőhöz. Amennyiben az elem kimerült, tegyen új elemet a hallókészülékbe.

Sztetoklip:

FONTOS! Járjon el körültekintően az olyan hallókészülékekkel, melyeknek a maximális kimeneti teljesítménye eléri a 132 dB SPL-t.

A sztetoklip szilikon csöve az Ön hallása épségének megőrzése érdekében fém csillapító szűrőket tartalmaz. NE távolítsa el ezeket a csillapító szűrőket. Így ellenőrizze a hallókészülék hangját Tegye a sztetoklipet a fülébe, majd helyezze a cső végén levő harangot az egyéni fülilleszték vagy egyéni lenyomat alapján készült fülbe helyezhető hallókészülék hangkimeneti nyílására. Állítsa a készüléket mikrofon programra (az egyes hallókészülékekhez tartozó használati utasítás alapján). Miközben halkan beszél a készülékbe, fokozatosan emelje a hangerőt.

Szárítókészlet:

A nedvesség behatolhat a hallókészülékbe, és ronthatja annak teljesítményét. Ennek elkerülése érdekében rendszeresen használjon szárító készletet. Csomagolja ki a szárító kapszulát, majd helyezze a tégelybe. Helyezze a hallókészüléket kinyitott elemtartóval a tégelybe, a kapszula mellé. Zárja le szorosan a tégelyt, és hagyja így egész éjszakára. A kapszulát mindaddig újra fel lehet használni, amíg aranysárgáról fehér színűre nem változik. A kapszula használati idejét megnöveli, ha mindig a tégelybe zárva tartják azt.

Pumpa:

A hallókészüléket rendszeresen el kell törölgetni puha, száraz kendővel, de soha nem szabad, hogy nedvesség kerüljön bele. A fülmögötti hallókészülékekhez tartozó illesztékeket is rendszeresen tisztítani kell. Az illesztékek könnyedén eltávolíthatók a készülékről, gyengéd, csavaró-húzó mozdulattal ott, ahol az illeszték csöve a hallókészülék könyökhöz csatlakozik. Tisztítsa meg a fülillesztéket enyhén mosószeres, meleg vízzel. Rázza ki belőle a benne maradt vizet, törölje meg kívülről egy kendővel, majd a csőben maradt vízcseppeket fújja ki a pumpa segítségével. Győződjön meg róla, hogy az illeszték teljesen száraz, mielőtt újra a hallókészülékhez csatlakoztatja azt.

Otoclip:

Miközben gyermeke játszik, az otoklip megakadályozza a hallókészülék elvesztését vagy leesését, és ezzel a károsodását is. Csíptesse az otoklipet a gyermek ruhájához, majd húzza a hallókészülékekre a gumigyűrűket, vigyázva, hogy ne fedje le velük a mikrofonnyílásokat.

13 145 Ft
Adatok
Gyártó
Bernafon
Google Termék Kategória
506
Cikkszám
94
Kiegészítő termékek