Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További tájékoztatásért kattintson ide. Elfogadom
Termékek Menü
+36/1 280-3044

Koronavírus tájékoztató!

Tisztelt Ügyfelünk!

Egészségügyi szolgáltatóként mi is mindent megteszünk annak érdekében, hogy a koronavírus fertőzés terjedését mérsékeljük. Ügyfeleink védelme érdekében több intézkedést vezettünk be melyek alapján szeretnénk Önt megerősíteni, hogy nálunk biztonságban van. A kialakult helyzetben még fokozottabban figyelünk az Ön egészségére.

Biztonsági és higiéniai intézkedéseink – melyek az Ön érdekeit szolgálják - az alábbiak:

• Nagyobb időkerettel biztosítjuk Ügyfeleink részére az időpontra történő érkezést, hogy minimalizálhassunk más Ügyfelekkel való találkozást.

• A vizsgálatokat elkülönítetten végezzük, maximális higiéniás előírások fenntartásával.

• Naponta többször is átfogó fertőtlenítést végzünk a helyiségeinkben.

• Munkatársaink nem dolgozhatnak a szaküzleteinkben, ha köhögnek vagy betegek.

• Nem dolgozhat a szaküzleteinkben olyan kolléga, aki az elmúlt 2 hétben külföldi fertőzött országban járt.

• Folyamatosan tisztítjuk és fertőtlenítjük a gyakran használt terek kilincseit, pultjait és azokat a tárgyakat, amit többen megérinthettek.

• Kollégáink rendszeresen mossák és fertőtlenítik a kezüket.

Az idősek védelme érdekében felhívjuk figyelmüket, hogy a kiegészítő termékeket – mint pl. az elemek, tisztítószerek, segélyhívó telefonok, stb. - a hozzátartozók, ismerősök is megvásárolhatják, nem kell Önnek személyesen eljönnie. Szükség esetén a Magyar Posta csomagküldő szolgáltatását igénybe véve, házhoz is tudjuk szállítani a rendelt termékeket. Az aktuális rendelet szerinti nyitva tartás mellett telefonon valamint e-mailben is szeretettel és biztonsággal állunk rendelkezésére.

Üdvözlettel:

a Yarus Csapata