Kérdése van? Hívjon minket! +36/1 280-3044

5

ADisMa TinniTool készlet

ADisMa TinniTool készlet
ADisMa TinniTool készlet
ADisMa TinniTool készlet
ADisMa TinniTool készlet
ADisMa TinniTool készlet
ADisMa TinniTool készlet
ADisMa TinniTool készlet
ADisMa TinniTool készlet
Videó

A termék a svájci gyártó besorolása szerint orvostechnikai eszköz. A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának 2017. 11. 08-i levelében ismertetett OGYÉI állásfoglalás szerint egyben gyógyászati segédeszköz is, így a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

A svájci lágylézer technológia megoldást nyújthat a fülzúgás érzésének és más a belsőfülből eredő zavarok (halláscsökkenés különböző formái), fülben jelentkező nyomásérzés, szédülés (morbus Méniére) kezelésére.

A lágyézer rendszer egy MedicLaser (orvosi lézer, 5mW kimenő teljesítmény, 650nm hullámhossz) rendszerből és egy TinniTool optikai kábelből (üvegszál, optikai kábel a fülben) áll. Az eszköz kigondolásakor fontos szempont volt az, hogy a terápia otthon elvégezhető legyen (technikai tudás, ismeret nélkül is).

A MedicLaser + TinniTool hatása megegyezik a természetben lejátszódó fotoszintézis folyamatával, teljesen biztonságos és fájdalommentes. A lézersugár behatol a mélyebben lévő rétegekbe és az érintett szövetek anyagcseréjére fejti ki kurativ, bio-stimuláló hatását. Ennek következtében a hallásban részt vevő sejtek regenerációját, szövetosztódást, immunstimulációt, illetve speciális védekező molekulák aktivációját indítja el.

A kezelések nem helyettesítik az esetlegesen szükséges orvosi kezeléseket, illetve műtéteket, kizárólag kiegészítik azok hatását és elősegítik a gyógyulást! A lézerfénnyel nem szabad közvetlenül a szembe világítani, az eszközt gyerekektől elzárva kell tartani. Az eszközök teljesen biztonságok, használatuk nem igényel külön szakmai előképzettséget. A kezeléseket általában napi rendszerességgel kell végezni. A TinniTool kezelés olyan egyszerű, hogy akár otthon, munkahelyen vagy utazás közben az autóban, vonaton, buszon is elvégezhető.

159 360 Ft 
151 392 Ft
Kezdete: 2021.11.17   A készlet erejéig!
Kedvezmény 5
Megtakarítás 7 968 Ft
Adatok
Gyártó
ADisMa
Google Termék Kategória
506
Cikkszám
4
Kiegészítő termékek