Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Szállítási információk

  • A kézbesítést a Magyar Posta Zrt. Logisztikai Üzletága végzi. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A kézbesítés a Posta helyi kézbesítési időszakában történik. Amennyiben ebben az időszakban Ön nem tartózkodik otthon, a kézbesítő értesítést dob a levélszekrénybe, mellyel a rajta szereplő helyen és időszakban veheti át a küldeményt. Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
    • A házhoz szállítás díja előre utalás esetén: 1.141,- Ft (ÁFÁ-val együtt). A csomagot az összeg beérkezése utáni 3 munkanapon belül adjuk postára.
    • A házhoz szállítás díja utánvét esetén: 1.692,- Ft (ÁFÁ-val együtt).
    • Csomagolási díjat nem számítunk fel.
    • Amennyiben Ön személyesen szeretné átvenni a megrendelt terméke(ke)t, hallásszaküzleteinkben teheti ezt meg előzetes egyeztetés után. Ebben az esetben csak a termék árát kell kifizetnie átvételkor.