Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További tájékoztatásért kattintson ide. Elfogadom
Termékek Menü
+36/1 280-3044

Összes termék

Rendezés:
Nézet:
Raktáron

Szájmaszk:

anyaga 100% pamut. Mosható kézzel és géppel egyaránt, kerülendő a 90 fokon történő mosás, mert az anyag összemegy. Vasalható, de a műanyag szelepet és a gumit kerülni kell a forró vasalóval.

Szűrő lap:

100% polipropilén, 5 rétegű, melyből a középső réteg aktív szén szűrő. 2,5 mikronig tudja megszűrni a pollent, port, baktériumot, vírust. Képes a 2,5 mikronnál kisebb kémiai anyagok megkötésére.

Nedv taszító hatású, nem megy teljesen tönkre, ha bekerül véletlenül a mosó gépbe, de ebben az esetben a rétegekbe már bekerülnek a mosóporból, öblítőből származó vegyületek.

A csomag tartalma:       

1 db piros színű, kétrétegű, szelepes maszk,

2 db 5 rétegű szűrő lap, aktív szén szűrős réteggel

4.500 Ft (3.543 Ft + ÁFA)
Raktáron

Nyakba akasztható indukciós hurok

Tulajdonságok

 • A legtöbb Geemarc telefonnal és mobiltelefonnal használható (amelyik rendelkezik 3,5mm-es csatlakozóval)
 • Hallókészülék kompatibilis
 • 2 db AAA elemmel működik (tartozék)
 • 5 órás üzemidő
 • méret: 3,5 x 2,2 x 7cm
18.310 Ft (14.417 Ft + ÁFA)
Raktáron

Erősíthető vezeték nélküli telefon nagyothallóknak

Tulajdonságok

 • akár +30 dB erősítés
 • telefonkönyv, 50 névvel és telefonszámmal
 • újratárcsázás funkció a legutóbbi 10 kimenő hívás közül
 • gyorshívás
 • nagy gombok
 • fehér háttérvilágítás
 • óra, ébresztő
 • billentyűzár
 • hangfelvétel funkció (max. 15 perc)
 • üzenetrögzítő
 • extra hangos csörgés, akár 80 dB
 • 5 választható, polifonikus csengőhang
 • némítás funkció
 • hatótávolság: 50 méter
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
Raktáron

Speciális szilikon ötvözetből készül, mely anyagában, filter nélkül véd a különböző ipari zajoktól.

Az eszköz használatakor a beszédértés megmarad, így a környezeti zaj csillapítása mellett kényelmesen kommunikálhat. Nemcsak az ipari létesítményekben, de a lövő sportok piacán is bizonyítottan bevált termék.

Átlagos zajcsillapítása: 37 dB

Rendelhető a következő színekben:

Fekete, fehér, bézs, piros, kék, zöld, citrom sárga, narancs sárga, lila, rózsaszín.

Rendelhető kiegészítő: textil összekötőzsinór fekete vagy kék.(az elvesztés lehetőségének kizárása érdekében)

A zajvédő illeszték egyéni lenyomat alapján készül, mely anatómiai pontossága miatt kivételes kényelmet biztosít viselője számára.

az ár tartalmazza a gyártáshoz szükséges lenyomatvételt, egy darab rugalmas szilikon, antiallergén fülillesztéket

A megrendelés nem minősül vásárlásnak. A termék csak személyesen üzleteinkben vehető át. A megrendelés követően az átvételi hely kiválasztása után üzletünk a megadott elérhetőségeken felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából

15.240 Ft (12.000 Ft + ÁFA)
Raktáron

orvosi szilikonból készül, mely többféle színben kérhető.
A zajterhelés koncentrációs zavart okoz, mely fokozza a balesetveszély lehetőségét.

A szélzaj elnyomja a forgalom zajait is, melynek hatására később érzékelhetőek a megkülönböztetett jelzéssel rendelkező járművek hangjai.pl.: mentő, tűzoltóság, rendőrség.

A zajvédő a környezeti zajokból minimális hangokat enged be, így a motoros frissebben fülzúgás és sípolás nélkül ér célba, valamint csökkenti a vegetatív idegrendszer fáradását.
Egyéni lenyomat alapján készül, így tökéletesen illeszkedik viselője hallójáratába, fogantyúja is szilikon, így a bukósisak alatt is kényelmes viselet.

Maximális zajcsillapítás filterrel: 28 dB

Maximális zajcsillapítás filter nélkül: 30 dB

az ár tartalmazza a gyártáshoz szükséges lenyomatvételt, egy darab rugalmas szilikon, antiallergén fülillesztéket

A megrendelés nem minősül vásárlásnak. A termék csak személyesen üzleteinkben vehető át. A megrendelés követően az átvételi hely kiválasztása után üzletünk a megadott elérhetőségeken felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából

7.800 Ft (6.142 Ft + ÁFA)
Raktáron

CUMISÜVEG FERTŐTLENÍTŐ

Gondoskodnunk kell a cumisüveg fertőtlenítéséről, mely a legtöbbször kerül közvetlen kapcsolatba a gyermekünk szervezetével. Egy cumisüveg fertőtlenítő beszerzése így nem csak egy lehetőség, hanem kötelezettség.

Ez a cumisüveg fertőtlenítő az UV-lámpa és az ózon segítségével pusztítja el a baktériumok, gombák és vírusok mintegy 99,9% százalékát mindössze néhány perc alatt.

Ez a technológia az egészségre semmilyen káros hatással nincsen, mindazonáltal lehetővé teszi a cumisüveg maradéktalan tisztántartását. Maga a cumisüveg fertőtlenítő kialakítása is teljesen biztonságos, hiszen szabadon nem lehet bekapcsolni. Hosszú élettartama miatt pedig igazán kedvezőnek is számít, hiszen nem fog majd kelleni időről időre újat venni belőle.

Praktikussága megkérdőjelezhetetlen, mivel elemekkel működtethető, ezért akár az utak során is biztosíthatja a gyermeke baktériummentes táplálását. 

Nem szabad az UV fénybe nézni!

6.375 Ft (5.020 Ft + ÁFA)
Raktáron

FOGKEFE FERTŐTLENÍTŐ

A fogkefe fertőtlenítő UV-fény segítségével pusztítja el a baktériumokat a fogkeféről. 

Az elemmel működő fogkefe fertőtlenítővel, megakadályozzuk, hogy a levegőben szálló baktériumok vagy egyéb mikroorganizmusok a szájunkon át a szervezetünkbe bejutva egészségügyi problémákat okozzanak.

Mobil, tehát szabadon magunkkal vihetjük egy utazás során is, mely alatt egyébként is még több szennyeződés érheti a fogkefénket. Így kiváló már csak a fogkefe tárolására is, mellyel megvédhetjük a nem kívánt érintkezésektől is.

A fogkefe fertőtlenítő biztosítani tudja, hogy a szánkat és a fogainkat valóban tisztán tartsuk, és így ne vigyünk be a szervezetünkbe semmi káros hatást kiváltható szennyeződést, baktériumot vagy más mikroorganizmust.

4.956 Ft (3.902 Ft + ÁFA)
Raktáron

CSALÁDI FOGKEFE FERTŐTLENÍTŐ

A fogkefe fertőtlenítő UV-fény segítségével pusztítja el a baktériumokat a fogkeféről. A szájüregünk ápolása és a fogaink tisztántartása kiemelten fontos a személyes higiénia területén.

Ezt megtehetjük ezzel az elemmel működő fogkefe fertőtlenítővel, mely megakadályozza, hogy a levegőben szálló baktériumok vagy egyéb mikroorganizmusok a szájunkon át a szervezetünkbe bejutva egészségügyi problémákat okozzanak.

Kiváló a fogkefe, borotva tárolására is, mellyel megvédhetjük a nem kívánt érintkezésektől. A fogkefe fertőtlenítő biztosítani tudja, hogy a szánkat és a fogainkat valóban tisztán tartsuk, és így ne vigyünk be a szervezetünkbe semmi káros hatást kiváltható szennyeződést, baktériumot vagy más mikroorganizmust.

7.545 Ft (5.941 Ft + ÁFA)
Raktáron

FOGSZABÁLYZÓ, KIVEHETŐ MŰFOGSOR ÉS HALLÓKÉSZÜLÉK FERTŐTLENÍTŐ

Az eszköz UV-fény segítségével pusztítja el a baktériumokat a fogszabályzóról, kivehető műfogsorról és a hallókészülékről.

A szájüregünk ápolása és a fogaink tisztán tartása, ezen felül fogszabályozónk, eltávolítható műfogsorunk tisztítása kiemelten fontos a személyes higiénia területén. Ehhez pedig elsősorban minőségi tisztításra van szükségünk. Ezt követően pedig a nem látható baktériumok elpusztításához használhatjuk a fertőtlenítő készüléket

Ezt megtehetjük ezzel a hálózati adapterrel működő fogszabályzó és műfogsor szárító és fertőtlenítővel, mely megakadályozza, hogy a levegőben szálló baktériumok vagy egyéb mikroorganizmusok a szájunkon át a szervezetünkbe bejutva egészségügyi problémákat okozzanak. A fertőtlenítő UV-fény segítségével pusztítja el a baktériumokat a fogszabályzó és a műfogsor felületéről. Kiváló tárolására is, mellyel megvédhetjük a nem kívánt érintkezésektől. Az S162 fertőtlenítő készülék biztosítani tudja, hogy a szánkat, fogszabályzónkat és műfogsorunkat valóban tisztán tartsuk, és így ne vigyünk be a szervezetünkbe semmi káros hatást kiváltható szennyeződést, baktériumot vagy más mikroorganizmust.

6-8 perc alatt megöli a baktériumok és vírusok 99,9%-át a készülék a fertőtlenítés végeztével automatikusan kikapcsol.

9.750 Ft (7.677 Ft + ÁFA)
Raktáron

DIGITÁLIS ESZKÖZ ÉS MOBILTELEFON FERTŐTLENÍTŐ

Hordozható készülék, könnyű gyors fertőtlenítés 6-8 perc alatt. 

A digitális eszközökön, fülhallgatók és mobiltelefonokon tizennyolcszor több baktérium található, mint egy vécéülőkén.

Ezáltal számos baktérium és mikroorganizmus kerül az arcunkra vagy éppen a szánkba. Ezt megelőzhetjük, ha napi rendszerességgel használjuk a fertőtlenítő eszközt, mely segítségével elpusztítja a baktériumokat, vírusok, gombákat és más mikroorganizmusokat az eszköz felületéről.

Plusz vegyszereket nem tartalmaz, tehát még a környezetünket sem károsítjuk vele. 

Az eszköz el tudja pusztítani a baktériumokat egyéb tárgyakon is úgy, mint az ékszerek, a szemüveg, az óra vagy egyéb használati tárgyak. Ahhoz, hogy elérjük vele a kívánt hatást, elég naponta hat percig benne tartanunk és fertőtlenítenünk a digitális eszközeinket, fülhallgatónkat, óránkat ,telefonunkat.

241- 280 nm UV hullámhosszon a káros baktériumokat és RNS molekula szerkezetüket megöli. 

Napi 6 percet fordítson egészsége megőrzésére.

 • Hordozható 3xAA elemmel működik. 
 • Kosárba kell belehelyezni a fertőtlenítendő fülhallgatót, MP3-4 lejátszót. Amit még fontos lenne kiemelni ,hogy kisebb mobiltelefon fér csak bele. max 10 cm magasságig. 

Helyezzük bele a digitális eszközt a készülékbe zárjuk le a tetejét és kapcsoljuk be a fertőtlenítő funkciót.

8.621 Ft (6.788 Ft + ÁFA)
Raktáron

A PerfectDry egy hasznos kiegészítő a hallókészülékeihez, forró levegővel kíméletesen és tökéletesen szárít, kimondottan hallókészülékekhez tervezve.

Tegye be a hallókészülékeit, indítsa el a szárítási programot és a készülék automatikusan kikapcsol amikor végzett.

A program időtartama 2 óra 15 perc.

Csak beltéri használatra!

FONTOS! A készülékeket elem nélkül kell belehelyezni a szárítóba!

19.850 Ft (15.630 Ft + ÁFA)
Raktáron

A PerfectDry Lux egy hasznos kiegészítő a hallókészülékeihez, rövid hullámhosszú UV-C lámpával rendelkezik kíméletesen és tökéletesen szárít, kimondottan hallókészülékekhez tervezve.

UV-C hatásmechanizmusa

A nagy energiájú UV-C sugárzás fotokémiai reakciót vált ki. A 253,7 nm-es hullámhosszt elnyeli a sejt-nukleinsav és a sugárzás dózisától függően baktériumok továbbá gombák elpusztításához ill. károsításához vezet. Az UV-C sugárzás ezáltal mikroorganizmusok (mint, például baktériumok/vírusok, élesztő-, és penészgomba) célzott károsítására vagy pusztítására alkalmazható.

Tegye be a hallókészülékeit, indítsa el a szárítási programot és a készülék automatikusan kikapcsol amikor végzett.

A program időtartama 30 perc.

Csak beltéri használatra!

FONTOS! A hallókészülékeket elem nélkül kell belehelyezni a szárítóba!

31.250 Ft (24.606 Ft + ÁFA)
Raktáron

Lerakódás-érzékelő funkcióval rendelkező fogkefe

 A lerakódás-érzékelő funkcióval könnyedén megtalálhatja lepedékeket majd hatékonyan eltávolíthatja azokat. Hatékonyan csökkenti a fogszuvasodás és a parodontális betegség valószínűségét.

Szénrészecskékkel ellátott < 0.01 mm vékony és puha sörték

A szénnel ellátott sörték hatékonyan segíthetnek a baktériumok és a lepedék eltávolításában.

2.540 Ft (2.000 Ft + ÁFA)
Raktáron
az ár tartalmazza a gyártáshoz szükséges lenyomatvételt, egy darab rugalmas szilikon, antiallergén fülillesztéket
6.190 Ft (4.874 Ft + ÁFA)
Raktáron

A víz okozta hallójárati betegségek megelőzésére szolgáló uszodai illeszték 16 választható színben.

Egyéni füllenyomat alapján készült védőilleszték, mely meggátolja a víz fülbejutását.

az ár tartalmazza a gyártáshoz szükséges lenyomatvételt, egy darab rugalmas szilikon, antiallergén fülillesztéket
A megrendelés nem minősül vásárlásnak. A termék csak személyesen üzleteinkben vehető át. A megrendelés követően az átvételi hely kiválasztása után üzletünk a megadott elérhetőségeken felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából

5.890 Ft (4.638 Ft + ÁFA)
Raktáron

A víz okozta hallójárati betegségek megelőzésére szolgáló uszodai illeszték.

Egyéni füllenyomat alapján készült védőilleszték, mely meggátolja a víz fülbejutását.

az ár tartalmazza a gyártáshoz szükséges lenyomatvételt, egy darab rugalmas szilikon, antiallergén fülillesztéket

A megrendelés nem minősül vásárlásnak. A termék csak személyesen üzleteinkben vehető át. A megrendelés követően az átvételi hely kiválasztása után üzletünk a megadott elérhetőségeken felveszi Önnel a kapcsolatot időpont egyeztetés céljából

8.900 Ft (7.008 Ft + ÁFA)
Raktáron

Erősített telefon nagy gombokkal és üzenetrögzítővel.

Ez egy többfunkciós telefon, mely kihangosítható, jelzi a hívószámot, kimondja a hívó nevét, beszélő billentyűi vannak, gyorstárcsázó gombokkal és üzenetrögzítővel rendelkezik.

Fel lehet erősíteni a hangját, ezért nagyothallóknak ideális. Nagy gombjai és könnyű kezelhetőségének köszönhetően elkerülhető a félretárcsázás.

Hallókészülék kompatibilis

52.700 Ft (41.496 Ft + ÁFA)
Raktáron

A tisztítószál segítségével eltávolíthatjuk a lerakódott szennyeződéseket fül mögötti hallókészülékünk fülillesztékének csövéből illetve hallójárati készülékünk szellőző nyílásából, melynek elzáródása befolyásolja a hallás minőségét és a hallókészülék megfelelő működését.

235 Ft (185 Ft + ÁFA)
Raktáron
FülDoki - fülfájás megszüntetése gyógyszer és műtét nélkül

FülDoki - Tüneti kezelés helyett tartós javulást nyújt

Gyermekeknek, felnőtteknek, búvároknak, repülőgépen utazóknak, úszóknak, valamint középfülgyulladás, a dobüregben rekedt folyadék, illetve fülfájás esetén.

 • Azonnal megszüntetheti a fájdalmat
 • Egyszerűen kezelhető
 • Külsőleg használható
 • Tüneti kezelés helyett tartós javulást nyújt
 • 2 db AA elemmel működik, (nem tartalmazza a csomag)
23.300 Ft (18.346 Ft + ÁFA)
Raktáron
A Bernafon és más hallókészülékhez való elemek feszültségének, töltöttségi állapotának megállapítására.
2.870 Ft (2.260 Ft + ÁFA)
Raktáron

A Bernafon OtoClip hallókészülék rögzítővel megelőzheti, hogy gyermeke elveszítse hallókészülékét, miközben játszik, vagy leesve megsérüljön a hallókészülék. A Youngstar Készlet tagja, de önállóan is megvásárolható.

 

Használata:

 • Csíptesse a csíptetőt a gyermek ruhájának nyakkivágására hátul.
 • Húzza a gumigyűrűket a hallókészülékekre.
 • Ellenőrizze, hogy a gumigyűrűk nem takarják-e el a mikrofonnyílást.
3.000 Ft (2.362 Ft + ÁFA)
Raktáron

Pumpa hallókészülék viselőknek

 • Használatával elkerülhető a hallókészülék nedvesség okozta meghibásodása.
 • Könnyedén kifújható vele az illeszték csövébe, vagy a szellőzőfuratba jutott pára és nedvesség.
2.280 Ft (1.795 Ft + ÁFA)
Raktáron

Ha a fülzúgás krónikussá válik, a hang az agykéreg hallásért felelős területén, az úgynevezett hallókéregben rögzül. Minden, a hallószerv által érzékelt inger ide érkezik, és itt kerül feldolgozásra. Egy hosszabb ideje fennálló fülzúgás az idegsejteket folyamatosan túlzott aktivitásra készteti, így a hallókéregben helytelen folyamatokat indít meg. Az idegsejtek egyre szorosabban kapcsolódnak egymáshoz, míg végül a fülzúgás tartósan megragad, az agy pedig megjegyzi ezt a fantom zajt. Ez az a pont, ahol már nem elég a belső fület kezelni (pl. TinniTool gyógylézerrel), hanem le kell választani a zajt az agyról.


Ezt az idegsejtek akusztikus impulzusokkal történő stimulálásával érhetjük el, melyet a TinniTool NeuroSonic készülékkel végezhetünk. A kezelés elsődleges célja, hogy a fülzúgástól szenvedő egyén elfeledkezzen a fülzúgásról – ez egyfajta wellness program a fülnek. A készülék külsőleg egy MP3 lejátszóra emlékeztet, és ahhoz hasonlóan is kell működtetni. Az egyéni igényeknek megfelelően fejhallgatóval vagy fülhallgatóval használható. A TinniTool NeuroSonic készülékben egy teljes terápiás adatbázis található; egy hangterápiás adatbázis, egy zajelfedés adatbázis, valamint egy hallásteszt. Mindemellett 2 MB üres tárhely is a rendelkezésre áll, további fájlok feltöltésére.

87.960 Ft (69.260 Ft + ÁFA)
Raktáron

Szárító kapszula hallókészülék viselőknek

 • Ritkábban hibásodik meg a hallókészülék, mert kiszárítja belőle a nedvességet.
 • A Smartbox kétfunkciós tégellyel együtt alkalmazva ideális megoldást nyújt.
 • Egy kapszula több alkalommal is használható.
2.140 Ft (1.685 Ft + ÁFA)
Raktáron

Tisztító és szárító tégely hallókészülék viselőknek

 • A legjobb eredmény a kétfunkciós tisztító– és szárítótégely használatával érhető el.
 • Zárható fedelével, speciális kialakításával a tisztító tabletta és a szárító kapszula ideális kiegészítője
1.930 Ft (1.520 Ft + ÁFA)
Raktáron

Tisztító tabletta hallókészülék viselőknek

 • Eltávolítja még a legmakacsabb szennyeződéseket is (pl. fülzsír) a fülillesztékről.
 • A pezsgőtabletta aktív oxigénnel, mélytisztító hatással 30 percen belül hat.
2.400 Ft (1.890 Ft + ÁFA)
Külső raktáron

Erősíthető vezeték nélküli telefon nagyothallóknak

Tulajdonságok

 • Erősített vezeték nélküli telefon
 • Telefontekercses hallókészülékek-kompatibilis
 • Minimális interferencia, kiváló hangminőség
 • +30dB erősíthető
 • Nagyon hangos, állítható hangerejű csengőhang
 • Fénnyel és rezgéssel is jelez
 • Állítható hangszín (magas, közepes, mély)
 • Kihangosítható
 • Telefonkönyv, mely akár 50 nevet és telefonszámot képes tárolni
 • 4 gyorstárcsázó gomb a kézibeszélőn
 • Fehér kijelző világítás
 • Nagy gombok
 • Ébresztőóra funkció
 • Hívóazonosító
 • 2,5 mm-es jack bemenet
 • Magyar nyelvű menürendszer
44.990 Ft (35.425 Ft + ÁFA)
Raktáron

Erősíthető telefon nagyothallóknak

Tulajdonságok

 • Növelhető hangerő (+30dB)
 • Hangszín szabályzás (+/-10dB)
 • Kimenő beszédhang erősítés (+/-4dB)
 • A telefoncsengést fénnyel is jelzi
 • Jól látható nagy gombok
 • 3 segélyhívó memória
 • 9 további memória
 • Állítható csengőhang: hangerő, hangszín
 • Utoljára hívott szám újratárcsázása
 • Hívástartás és némító funkció
 • Falra szerelhető
 • Hallókészülék kompatibilis
23.000 Ft (18.110 Ft + ÁFA)
Előrendelhető

A mobiltelefonálást elősegítő eszköz hallókészülék viselők számára. A BlueHook Bluetooth kapcsolatot biztosít a nagyothalló mobiltelefonja és hallókészüléke között.

Tulajdonságok:

 • A hallókészülék és a Bluehook között indukciós kapcsolat
 • A Bluehook és a mobiltelefon között Bluetooth kapcsolat
 • Akár 25 dB-es erősítés
 • Akár 12 óra beszéd
 • Akár 250 óra készenléti állapot
 • Töltésidő: 2-3 óra
 • Méret:2,5 x 2,5 x 5,5 cm
 • Háromféle töltővel:
  USB töltő
  Hálózati töltő
  Autós töltő
19.545 Ft (15.390 Ft + ÁFA)
Előrendelhető

Indukciós hurok telefonáláshoz hallókészülék viselők részére

 • Telefontekercses adapter
 • Egy kampóval
 • Mikrofonnal
 • 2,5 mm-es jack dugó
 • Mobiltelefonokkal kompatibilis
 • A következő vezetékes Geemarc telefonokkal kompatibilis: CL200, CL400, CL600, CL1400, AmpliDECT350
 • Könnyű
 • Csíptetővel
 • Hangerőszabályzó
 • Némítható mikrofon
 • Vezeték spirál résszel
9.995 Ft (7.870 Ft + ÁFA)
Raktáron
A termék a svájci gyártó besorolása szerint orvostechnikai eszköz. A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának 2017. 11. 08-i levelében ismertetett OGYÉI állásfoglalás szerint egyben gyógyászati segédeszköz is, így a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

A svájci lágylézer technológia megoldást nyújthat a fülzúgás érzésének és más a belsőfülből eredő zavarok (halláscsökkenés különböző formái), fülben jelentkező nyomásérzés, szédülés (morbus Méniére) kezelésére.

A lágyézer rendszer egy MedicLaser (orvosi lézer, 5mW kimenő teljesítmény, 650nm hullámhossz) rendszerből és egy TinniTool optikai kábelből (üvegszál, optikai kábel a fülben) áll. Az eszköz kigondolásakor fontos szempont volt az, hogy a terápia otthon elvégezhető legyen (technikai tudás, ismeret nélkül is).

A MedicLaser + TinniTool hatása megegyezik a természetben lejátszódó fotoszintézis folyamatával, teljesen biztonságos és fájdalommentes. A lézersugár behatol a mélyebben lévő rétegekbe és az érintett szövetek anyagcseréjére fejti ki kurativ, bio-stimuláló hatását. Ennek következtében a hallásban részt vevő sejtek regenerációját, szövetosztódást, immunstimulációt, illetve speciális védekező molekulák aktivációját indítja el.

A kezelések nem helyettesítik az esetlegesen szükséges orvosi kezeléseket, illetve műtéteket, kizárólag kiegészítik azok hatását és elősegítik a gyógyulást! A lézerfénnyel nem szabad közvetlenül a szembe világítani, az eszközt gyerekektől elzárva kell tartani. Az eszközök teljesen biztonságok, használatuk nem igényel külön szakmai előképzettséget. A kezeléseket általában napi rendszerességgel kell végezni. A TinniTool kezelés olyan egyszerű, hogy akár otthon, munkahelyen vagy utazás közben az autóban, vonaton, buszon is elvégezhető.

159.360 Ft 151.392 Ft (119.206 Ft + ÁFA)
Raktáron

Tulajdonságok

 • Plusz hangszóró sztereó használathoz
 • Vagy harmadik személy bevonásához
 • Fejhallgató csatlakozó
 • A telefon erősítését hasznosítja
9.398 Ft (7.400 Ft + ÁFA)
Raktáron

Fejhallgató mikrofonnal

Tulajdonságok

 • Hallókészülék kompatibilis
 • Ha szabad kézzel szeretne telefonálni (Lehetővé teszi a szabad kezes telefonálást)
 • Ha nagy a háttérzaj (Nagy háttérzaj mellett is jó beszédértést biztosít)
 • 2,5 és 3,5 mm-es jack dugóval ellátva
 • Az alábbi berendezésekhez csatlakoztatható:
  • mobiltelefonok
  • laptopok
  • CD lejátszók
  • MP3 lejátszók
  • játékkonzolok
11.995 Ft (9.445 Ft + ÁFA)
Raktáron

Telefonjel erősítő

Tulajdonságok

 • Telefon erősítő hangerő- és hangszínszabályzóval
 • Akár +30dB hangosítható
 • Akár +40dB a boost gombbal
 • Hangszínszabályzó: mély: max. -10dB, magas: max. -10dB
 • Automatikus be/kikapcsolás - hangérzékelés
 • Könnyű, hordozható
 • A legjobb frekvenciák automatikus felismerése, mely lehetővé teszi a legtöbb modern telefonnal való együttműködést
 • Letisztult, modern megjelenés
 • Egyszerű csatlakoztathatóság
 • A CLA‐40VOX nem használható olyan kézibeszélővel, mely a billentyűzettel egy egységet alkot.
17.990 Ft (14.165 Ft + ÁFA)
Raktáron

Hallókészülék, szemüveg, gyógyszer éjszakai megtalálásának megkönnyítésére

Tulajdonságok

 • Kék fénnyel világít
 • Éjszaka könnyebben megtalálja
  • Hallókészülékét
  • Szemüvegét
  • Gyógyszerét
4.699 Ft (3.700 Ft + ÁFA)
Raktáron

Ébresztőóra nagyothallók, idősek, gyengénlátók részére

Tulajdonságok
 • Nagyméretű LCD kijelző
 • Nagyméretű vibráló párna
 • Extra fényes villogó lámpa / telefoncsengést is jelzi
 • Választható: rezgés / hang / fény
 • 4 ébresztő opció: rezgés, fény+hang, fény+rezgés, hang+rezgés
 • Telefoncsengés erősítő
 • Rezgés állítás (magas/alacsony)
 • Elemmel is működtethető
 • Hálózati adapter
23.940 Ft (18.850 Ft + ÁFA)
Raktáron

Tulajdonságok

 • Indukciós hurkos erősítő mobiltelefonhoz
 • Telefontekercses hallókészülékkel headsetként használható
 • Akár +35 dB-es erősítés is elérhető a hangerőszabályzóval
 • Könnyű, kompakt kialakítású
 • Csíptetővel
 • Beépített mikrofonnal
27.813 Ft (21.900 Ft + ÁFA)
Raktáron
Tulajdonságok
 • Hallókészülékhez közvetlenül csatlakoztatható erősítő
 • Audiopapucson keresztül
 • A beépített hangerőszabályzóval 25 dB-lel állítható a hangerő
 • Csíptetővel
 • Mikrofonnal és a hallókészülékkel együtt headsetként használható


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
27.813 Ft (21.900 Ft + ÁFA)
Raktáron

A terápiás zenélő párna segít alvási és nyaki keringési zavarokban. A fülzúgás hangterápia tökéletes kiegészítője. A levehető huzat 40 °C-on mosható. A beépített elektromos alkatrészek miatt a párna nem mosható.

A terápiás zenélő párna segít alvási és nyaki keringési zavarokban. A fülzúgás hangterápia tökéletes kiegészítője. A levehető huzat 40 °C-on mosható. A beépített elektromos alkatrészek miatt a párna nem mosható.

 • A párnát bármilyen zenelejátszóhoz csatlakoztathatja (iPod, mp3, CD lejátszó, DVD lejátszó, hi-fi berendezés, stb.)
 • A szabványos kábel a párna oldalán levő cipzár alatt található. A készlet hosszabbító kábelt és adaptert is tartalmaz.
 • A párnába 2 db sztereó hangszóró van beépítve.
 • Alvási helyzettől függetlenül (90°-kal elfordítva is) a párna mindig optimális pozíciót biztosít gerincének.
44.450 Ft (35.000 Ft + ÁFA)
Raktáron

Fülzsírszűrő egyes hallójárati és a RITE rendszerű fülmögötti hallókészülékekhez

 • Mindig legyen a hallókészülékében NoWax filter, amikor használja azt.
 • A hallókészülék behelyezése előtt mindig ellenőrizze ezt le.
 • A filter cseréje akkor válik szükségessé, ha az eltömődött, vagy a hallókészülék nem szól megfelelően.
2.280 Ft (1.795 Ft + ÁFA)
Raktáron

Tartalék gumiharang a TinniTool gyógylézerhez

2.210 Ft (1.740 Ft + ÁFA)
Raktáron

Egyes fülmögötti és hallójárati hallókészülékek üzemeltetéséhez szükséges elem.

175 Ft (138 Ft + ÁFA)
Raktáron

Egyes fülmögötti és hallójárati hallókészülékek üzemeltetéséhez szükséges elem.

175 Ft (138 Ft + ÁFA)
Raktáron

Egyes fülmögötti és hallójárati hallókészülékek üzemeltetéséhez szükséges elem.

175 Ft (138 Ft + ÁFA)
Raktáron
VARTA LR6 AA szárazelem hallókészülék távirányítóba és TinniTool gyógylézerbe
235 Ft (185 Ft + ÁFA)
Raktáron

Egyes fülmögötti hallókészülékek üzemeltetéséhez szükséges elem.

175 Ft (138 Ft + ÁFA)
Raktáron

Egyes hallókészülék távirányítókba való szárazelem. Nem tölthető.

3.645 Ft (2.870 Ft + ÁFA)
Raktáron

A fülzúgás frekvenciájának megfelelően összeállított hangokkal enyhíti a tinnitus érzését, megkönnyítve az ellazulást, kikapcsolódást.
A fülzúgás frekvenciájának meghatározásához kérjük, előzetesen végezze el fülzúgás tesztünket:
Teszt
Mielőtt a kosarába teszi, válassza ki a tesz alapján megállapított frekvenciatartományú CD-t.

11.995 Ft (9.445 Ft + ÁFA)
Raktáron

Egyes hallókészülék távirányítókba való Varta szárazelem.

Nem tölthető.

210 Ft (165 Ft + ÁFA)
Raktáron

Kefés tisztító spray hallókészülék viselőknek és fülillesztékekhez.

Ajándék tisztítókendővel

 • Hallókészülékekhez
 • Fülillesztékekhez
 • Külső tisztításra
2.600 Ft (2.047 Ft + ÁFA)
Előrendelhető

Indukciós hurok zenehallgatáshoz hallókészülék viselők részére

 • Indukciós hurok
 • Egyik oldalon kampóval, a másik oldalon fülhallgatóval
 • 3,5 mm-es jack dugó
 • MP3/iPod/CD lejátszó kompatibilis
 • Könnyű
 • Csíptetővel
 • Hangerőszabályzóval
 • Vezeték spirál résszel
9.995 Ft (7.870 Ft + ÁFA)
Előrendelhető

Indukciós hurok telefonáláshoz hallókészülék viselők részére

 • Telefontekercses adapter
 • Egyik oldalán kampóval, a másikon füldugóval
 • Mikrofonnal
 • 2,5 mm-es jack dugó
 • Mobiltelefonokkal kompatibilis
 • A következő vezetékes Geemarc telefonokkal kompatibilis: CL200, CL400, CL600, CL1400, AmpliDECT350
 • Könnyű
 • Csíptetővel
 • Hangerőszabályzó
 • Némítható mikrofon
 • Vezeték spirál résszel
9.995 Ft (7.870 Ft + ÁFA)
Előrendelhető

Indukciós hurok telefonáláshoz hallókészülék viselők részére

 • Telefontekercses adapter
 • Egyik oldalán kampóval, a másikon füldugóval
 • Mikrofonnal
 • 2,5 mm-es jack dugó
 • Mobiltelefonokkal kompatibilis
 • A következő vezetékes Geemarc telefonokkal kompatibilis: CL200, CL400, CL600, CL1400, AmpliDECT350
 • Könnyű
 • Csíptetővel
 • Hangerőszabályzó
 • Némítható mikrofon
 • Vezeték spirál résszel
9.995 Ft (7.870 Ft + ÁFA)
Előrendelhető

Indukciós hurok zenehallgatáshoz hallókészülék viselők részére

 • 3,5 mm-es jack dugó
 • MP3/iPod/CD lejátszó, laptop, játékkonzol kompatibilis
 • Könnyű
 • Csíptetővel
 • Hangerőszabályzóval
 • Vezeték spirál résszel
9.995 Ft (7.870 Ft + ÁFA)
Raktáron
A termék a svájci gyártó besorolása szerint orvostechnikai eszköz. A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának 2017. 11. 08-i levelében ismertetett OGYÉI állásfoglalás szerint egyben gyógyászati segédeszköz is, így a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

Vegye meg együtt, kedvezményes áron a TinniTool gyógylézer készletet A Meditációs CD-t és az Alvást elősegítő CD-t A termékleírásokért kattintson a termékek neveire.

A fülzúgás frekvenciájának meghatározásához kérjük, előzetesen végezze el fülzúgás tesztünket:
Teszt
Mielőtt a kosarába teszi, válassza ki a tesz alapján megállapított frekvenciatartományú CD-t.

172.980 Ft (136.205 Ft + ÁFA)
Raktáron

A fülzúgás frekvenciájának megfelelően összeállított hangokkal enyhíti a tinnitus érzését, megkönnyítve az elalvást.
A fülzúgás frekvenciájának meghatározásához kérjük, előzetesen végezze el fülzúgás tesztünket:
Teszt
Mielőtt a kosarába teszi, válassza ki a tesz alapján megállapított frekvenciatartományú CD-t.

11.995 Ft (9.445 Ft + ÁFA)
Raktáron

Az ajtócsengőt és a telefon csengését jelzi különböző módokon:

4 féle jelző funkció: (1) Kikapcsolt (2) Villogás + hangjelzés (3) Villogás + rezgés (4) Hangjelzés + rezgés

29.850 Ft (23.504 Ft + ÁFA)
Raktáron

Elektromos szárító hallókészülékek és fülillesztékek számára

 • Szárítja és fertőtleníti a hallókészülékek és fülillesztékek felületét
 • UV fénnyel működik, 3 vagy 6 órás időtartamra lehet beállítani
Az UV-C fény által vírusölő hatással rendelkezik.
39.980 Ft (31.480 Ft + ÁFA)
Raktáron

Erősíthető mobiltelefon nagyothallók, gyengénlátók, egyedül élő idősek számára vészhívó gombbal, automatikus sms küldéssel

Tulajdonságok

 • Akár 35 dB-lel erősíthető a beszélgető partner hangja
 • 3 egyérintős gyorstárcsázó gomb
 • 7 féle hangerőszintre beállítható kihangosító
 • Nagy gombok, éles kontrasztú kijelző, beszélő billentyűk
 • Billentyűzár
 • Telefonkönyv: 300 tétel számára
 • Dátum és idő beállítás
 • Ébresztőóra szundi funkcióval
 • 13 féle választható nyelv, köztük a magyar
 • Segélykérő sms automatikus küldése a vészhívó gomb megnyomása után
 • Ezt követően a 5 előre beállított telefonszám tárcsázása
 • Színes, dupla LCD kijelző, mérete: 61 x 45 mm
 • 9 féle dallamcsengő
 • Akár 90 dB-es extra hangos csengőhang
 • Kamera
 • LED lámpa
 • Mikro USB töltő
 • Bluetooth® kompatibilitás
53.000 Ft (41.732 Ft + ÁFA)
Raktáron

Biztonságban tudhatja szeretteit, mert azonnal segítséget tudnak hívni a Geemarc Serenities SOS segélyhívó telefonnal.

Tulajdonságok

 • Akár 30 dB-lel megnövelhető a kézibeszélő hangereje
 • 4 szinten állítható hangszínszabályzó
 • Beszédhang kimeneti erősítés (-4, 0, +4dB)
 • 5 egyérintős közvetlen memória
 • További 10 kiemelt memóriahely
 • Kihangosítás
 • Villogó / szünet funkció
 • Telefonkönyv: 30 zámnak
 • Némító funkció
 • Nagy gombok
 • Utoljára hívott zám újratárcsázása
 • Nagyméretű, alfanumerikus kijelző háttérvilágítással
 • Időbélyegző
 • Üzenetrögzítő ikon
 • Várakozó új üzenet ikon
 • Hívóazonosítás és hívásvárakoztatás
 • Név és telefonszám kijelzés
 • Beszélő hívóazonosító
 • Távirányítóként működő csuklópánt, hatótávolság: 20-30 m
 • Akár 5 segélyhívó szám automatikus tárcsázása
 • Megerősítő hanghívás
 • Személyre szabott hangbemondás
 • A hívások a csuklópánton levő távirányítóval is fogadhatók (kéz nélküli funkció aktiválása)
 • Extraerős hívásjelző fény
 • 10 különböző csengőhang
 • Különböző csengetés szintek
 • Hallókészülék kompatibilis
 • Falra szerelhető
65.500 Ft (51.575 Ft + ÁFA)
Raktáron

Napelemes karóra rezgő ébresztővel

 
 • Napelemes töltő
 • 4 vibráló riasztó
 • 12/24 órás kijelző
 • LCD kijelző választható adatokkal:
 1. idő
 2. hét-nap
 3. nap/hónap vagy hónap/nap
 4. akkumulátor állapot
 • Bőr szíj
 • Vízálló - 3 ATM
 • Tölthető akkumulátor
 • Analóg/digitális szinkronizáció
39.980 Ft (31.480 Ft + ÁFA)
Raktáron

Tulajdonságok

 • Akár 125 dB-es hangerő
 • Braille írásos jelölés a fejhallgatón levő hangerőszabályzón
 • Beépített, digitális magas– és mélyhang szabályzó (+/-10 dB)
 • Balansz szabályzó bal/jobb
 • Választható sztereó vagy monó üzemmód
 • Kényelmes, könnyű, fejpánt kivitelű fejhallgató
 • A jel megszűnését követően a fejhallgató 2 perc múlva kikapcsol
 • 8 ra folyamatos üzemidő
 • Beltéri hatótávolság: akár 50 m-re a bázisállomástól
61.000 Ft (48.031 Ft + ÁFA)
Előrendelhető

A Bernafon YoungStar készlet a nagyothalló gyermek, szülei és pedagógusai számára tartalmaz hasznos eszközöket a hallókészülék mindennapos használatához, és karbantartásához. 

Tartalma:

 • Elemmérő
 • Sztetoklip
 • Szárítókészlet
 • Pumpa
 • li>Otoklip
 • Hallókészülék tok
 • Mesekönyv
 • Játékkutya
 • Matricák
 • Táska

Elemmérő:

Nyomja az elemet a képen látható módon az elemmérőhöz. Amennyiben az elem kimerült, tegyen új elemet a hallókészülékbe.

Sztetoklip:

FONTOS! Járjon el körültekintően az olyan hallókészülékekkel, melyeknek a maximális kimeneti teljesítménye eléri a 132 dB SPL-t.

A sztetoklip szilikon csöve az Ön hallása épségének megőrzése érdekében fém csillapító szűrőket tartalmaz. NE távolítsa el ezeket a csillapító szűrőket. Így ellenőrizze a hallókészülék hangját Tegye a sztetoklipet a fülébe, majd helyezze a cső végén levő harangot az egyéni fülilleszték vagy egyéni lenyomat alapján készült fülbe helyezhető hallókészülék hangkimeneti nyílására. Állítsa a készüléket mikrofon programra (az egyes hallókészülékekhez tartozó használati utasítás alapján). Miközben halkan beszél a készülékbe, fokozatosan emelje a hangerőt.

Szárítókészlet:

A nedvesség behatolhat a hallókészülékbe, és ronthatja annak teljesítményét. Ennek elkerülése érdekében rendszeresen használjon szárító készletet. Csomagolja ki a szárító kapszulát, majd helyezze a tégelybe. Helyezze a hallókészüléket kinyitott elemtartóval a tégelybe, a kapszula mellé. Zárja le szorosan a tégelyt, és hagyja így egész éjszakára. A kapszulát mindaddig újra fel lehet használni, amíg aranysárgáról fehér színűre nem változik. A kapszula használati idejét megnöveli, ha mindig a tégelybe zárva tartják azt.

Pumpa:

A hallókészüléket rendszeresen el kell törölgetni puha, száraz kendővel, de soha nem szabad, hogy nedvesség kerüljön bele. A fülmögötti hallókészülékekhez tartozó illesztékeket is rendszeresen tisztítani kell. Az illesztékek könnyedén eltávolíthatók a készülékről, gyengéd, csavaró-húzó mozdulattal ott, ahol az illeszték csöve a hallókészülék könyökhöz csatlakozik. Tisztítsa meg a fülillesztéket enyhén mosószeres, meleg vízzel. Rázza ki belőle a benne maradt vizet, törölje meg kívülről egy kendővel, majd a csőben maradt vízcseppeket fújja ki a pumpa segítségével. Győződjön meg róla, hogy az illeszték teljesen száraz, mielőtt újra a hallókészülékhez csatlakoztatja azt.

Otoclip:

Miközben gyermeke játszik, az otoklip megakadályozza a hallókészülék elvesztését vagy leesését, és ezzel a károsodását is. Csíptesse az otoklipet a gyermek ruhájához, majd húzza a hallókészülékekre a gumigyűrűket, vigyázva, hogy ne fedje le velük a mikrofonnyílásokat.

13.145 Ft (10.350 Ft + ÁFA)