Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További tájékoztatásért kattintson ide. Elfogadom
Termékek Menü

Megoldás fülzúgásra

Mit tehetünk, ha zúg a fülünk? Az akut fülzúgás (kevesebb mint 1 óra, legalább egyszer egy héten) és szubakut (félheveny) fülzúgás esetében (több mint 1 óra, legalább egyszer egy héten) azonnal cselekedni kell, hogy a kezelés minél jobb eredményt hozzon. Krónikus fülzúgás esetében (állandóan hallható zúgás, több mint 1 éven keresztül) a zúgás lassan rögzül a tudatban, és ezért komplex, átfogó terápiát kell alkalmazni.

A belső fül lágylézer terápiája csökkentheti, illetve megszüntetheti a fülzúgás tüneteit.

A lézer tiszta fényenergia. Ma már mindennapi életünk része. A gyógyászatban is több mint 30 éve alkalmazzák műtéti és terápiás célokra egyaránt. Hosszú idő óta használják a kórházakban belsőfül rendellenességek, fülzúgás, a fülzúgásnak tulajdonítható részleges nagyothallás illetve süketség, a szédülés (morbus Méniére), az akut halláscsökkenés, valamint a halláskárosodás kezelésre. A lágylézer (alacsony energiájú lézer) terápia elfogadott kezelési mód. Mivel azonban a kezelés időigényes, a kórházi alkalmazás igen költséges. Szükségessé vált egy olyan eljárás kifejlesztése, amely lehetővé teszi, hogy a betegek a kezelést saját maguk, otthon végezhessék el.

A svájci DisMark cég évekig dolgozott a fülzúgásnak tulajdonítható különböző belsőfül rendellenességek kutatásán. Az ennek során kifejlesztett egyedülálló, integrált eljárása lehetővé teszi az érintettek számára, hogy saját maguk végezzék a kezelést kényelmesen és gazdaságosan, otthon, vagy akár utazás közben is. Az eljárás sikere óriási. Több mint 10 000 fülzúgásos személyt kezeltek azóta eredményesen.

A TinniTool gyógylézerrel történő kezelés teljesen biztonságos és fájdalommentes. A lézersugár még a bőr alatti (szubkután) rétegeken is áthatol és gyógyító bio-stimulálóként működik közvetlenül a kötőszövet anyagcseréjére hatva, javítva a keringést és elősegítve a hallórendszer sejtjeinek regenerálódását.

A gyógylézer a szükséges energiát koncentráltan és pontosan a beteg területre juttatja egy speciális üvegszál kábel segítségével. A DisMark cég magasra tette a minőségi követelmények mércéjét az optimalizált TinniTool gyógylézer kifejlesztése során és ezzel megkönnyítette a fülzúgás kezelését. Kényelmesen illeszkedik a fejre és a lézersugár pontosan eléri a belsőfület. Az optikai üvegszál biztonságosan és fájdalommentesen továbbítja a szükséges energiát a fülbe. A rendszeres energiaátadás a hallósejtek gyors regenerálódásához, az immunrendszer erősödéséhez, a sejtosztódás felgyorsulásához, valamint a specifikus védekező molekulák aktiválódásához vezet. Szervezetünk sok rendellenessége az ATP (adenozin-trifoszfát) hiányból származik. Az ATP kulcsfontosságú anyag a sejtjeinkben. A mitokondriumok (a sejt erőművei) szolgáltatják az ATP energiát a sejt folyamatokhoz a glükóz égetésén keresztül. Az ATP hiány sejtkárosodáshoz és végül a sejt elpusztulásához vezet, azonban a koncentrált gyógyászati lézerfény (650 nm hullámhossz) stimulálja a glükóz égetését, ezáltal javítja az ATP ellátást.

Rendszeres használata újraindítja a sejtek erőműveit. Ez az oka, hogy TinniTool gyógylézer terápia képes elősegíteni, gyorsítani a hallórendszer károsodott sejtjeinek regenerálódását. A lézerkezelés a hosszú, klinikai és orvosi gyakorlati tesztelésen sikerrel vizsgázott. Ma már különböző orvosi tanulmányok sora bizonyítja hatásosságát. A TinniTool gyógylézer biztonságosságát és hatékonyságát orvosilag bizonyították és tanúsították.

2006/2007-ben a Piacenza Klinika Fül- Orr- Gégészeti Osztályán található Fülzúgás Szakrendelési Központ 40 fülzúgástól szenvedő betegen végzett TinniTool gyógylézer terápiát egy tanulmány során. A páciensek 88 százalékánál mutatkozott javulás. Hahn professzor csoportja a Prágai Egyetem Orvosi Karán kombinált lézer terápiát végzett 120 betegen, akik több mint egy éve szenvedtek fülzúgástól. 19,4 százalékuk tapasztalt kevesebb, mint 50 %-os enyhülést a fülzúgásában, 35,5 % jelzett érzékelhető javulást (több mint 50 %-os csökkenést a fülzúgás mértékében) és a páciensek 25,8 %-a vált teljes mértékben fülzúgástól mentessé a kezelés után. Összességében 80,4 % állapota jelentős mértékben javult.

Jó hír, hogy a Tinnitool gyógylézer és a Tinnitus Pen már a webáruházunkban is kapható. Sőt! A megadott üzletekben akár bérelhető is.

A lágylézer akupunktúrás alkalmazása tovább fokozza a TinniTool hatását. Az önkezelés részletes tájékoztatója a TinniTool dobozában megtalálható. Krónikus fülzúgás, alvási zavarok és relaxációs nehézségek esetében a kezelést akusztikus terápiának is kísérnie kell (hangterápia, alvásterápia, meditációs terápia.). A fülzúgást a modern élet természetes kockázatának, valamint az öregedési folyamat részének tekinthetjük. Annak ellenére, hogy nagyrészt jóindulatú okból alakul ki, javasoljuk, hogy konzultáljon szakorvossal annak érdekében, hogy biztos legyen ebben.