Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További tájékoztatásért kattintson ide. Elfogadom
Termékek Menü

Fülzúgás elleni termékek

A termék a svájci gyártó besorolása szerint orvostechnikai eszköz. A Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatalának 2017. 11. 08-i levelében ismertetett OGYÉI állásfoglalás szerint egyben gyógyászati segédeszköz is, így a kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát.

A svájci DisMark cég évekig dolgozott az olyan különböző belsőfül rendellenességek kutatásán, mint a fülzúgásnak tulajdonítható átmeneti nagyothallás illetve süketség, a füldugultság érzés, a szédülés (morbus Méniére, szédülés/tériszony), az akut halláscsökkenés, valamint a halláskárosodás. A kutatások eredményeként kifejlesztettek egy olyan egyedülálló, integrált eljárást, amely lehetővé teszi az érintettek számára, hogy a kezelést saját maguk végezzék kényelmesen és gazdaságosan. A kezelés rendszeresen elvégezhető otthon vagy akár utazás közben, s így óriási a sikere. Több mint 40.000 fülzúgásos személyt kezeltek azóta sikeresen.

Rendezés:
Nézet: