Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. További tájékoztatásért kattintson ide. Elfogadom
Termékek Menü

A hallókészülékek

A hallókészülékek a modern, digitális technológia felhasználásával szinte egy mini számítógéppel is felérnek. A nagyothallás ellensúlyozára, a viselési komfort és a beszédértés elősegítésére tervezték őket. Az alapvető alkatrészek, mint a mikrofon, erősítő és hangszóró mellett számos digitális algoritmust tartalmaznak.

 

 

RITE

(Fül mögé rejtett - hangszóróval a fülben)

           

Speciális kivitelű - a legmodernebb technológiákat felvonultató mini kivitelű fülmögötti készülékek A legújabb fejlesztések eredményeképpen születtek meg a jelenleg elérhető legkisebb készülékek, melyek egy különleges megoldásnak köszönhetően kis elem és készülék méret mellett is megfelelően nagy teljesítményt képesek biztosítani - a legkényelmesebb nyílt illesztékek használatával.

 

Micro BTE

(Fül mögé rejtett mini)

           

Kis méretű - modern technológiákat alkalmazó, különleges kivitelű fülmögötti készülékek A jelenleg elérhető egyik legkisebb készülék kialakítás, mely a nyílt illesztékek használatával biztosítja a legkényelmesebb viselési komfortot. A speciális illeszték a fülben szinte észrevehetetlenül megbújik, a készülék elég nagy teljesítményt nyújt viselője részére.

 

BTE

(Fül mögé helyezve - illesztékkel)

           

Fülmögötti BTE készülékek - hagyományos egyéni fül illesztékkel Nagyobb méretű elemmel és nagyobb teljesítményű alkatrészekkel rendelkeznek, melynek köszönhetően a hallójárati társaiknál sokkal erősebbek ezek a típusok. Általában a nagy-súlyos hallásveszteség esetén ajánlják őket. Hangerőszabályzó, üzemmód kapcsoló és a távirányító lehetősége jellemzi még ezeket a nagyon strapabíró és megbízható típusokat. Néhány típusnál a dugultság mentes érzést és természetesebb hangzást biztosító nyitott illesztés is elérhető már.

 

ITC

(A fül hallójáratában)

           

A fülbe helyezhető készülékek következő méretű tagjai az ITC készülékek, melyek már nagyobb elemmérettel és nagyobb teljesítménnyel rendelkeznek A készülék típusától, erősségétől és a fül alakjától függően kis mértékben látszódnak csak a fülben. A megfelelő típusok távirányítóval is használhatók, mellyel még diszkrétebben állíthat a készülékein - általában a nagy-súlyos hallásveszteség ellátására is alkalmasak.

 

CIC

(Teljesen a hallójáratba rejtve)

           

A fülbe helyezhető készülékek közül a legkisebb méretűek a CIC termékek Előnyük, hogy alig láthatóak a fülben, jellemzőjük az automatikus működés (nincsen rajtuk kapcsoló, vagy hangerőszabályzó), de természetesen a megfelelő típusok távirányítóval is használhatók. Korlátot jelent a teljesítményük, mely leginkább a kis-közepes hallásvesztéshez megfelelő - részben a legkisebb elemméret miatt.